Oud Papier

Oud Papier

Algemeen:


DFO '20 haalt elke laatste zaterdag van de maand het oud papier op in de kern Grathem.
Mensen die woonachtig zijn in het buitengebied kunnen het oud papier, deugdelijk verpakt, op de laatste zaterdag van de maand vóór 11.00 uur bij de oude kantine van DFO '20 in Grathem plaatsen.
In 2017 hebben we, om ARBO-technische redenen, de bewoners van Grathem per publicatie in de Klepper herhaaldelijk gevraagd om het oud papier niet meer in (vuilnis)containers, maar deugdelijk verpakt in dozen of in kratjes, aan de straat te plaatsen.
Per 2018 worden (vuilnis)containers die met oud papier zijn gevuld niet meer geledigd. 

Voor de leden:

In de bijlage tref je de indeling aan voor het ophalen van oud papier in de tweede helft van 2021.
Kijk s.v.p. in de bijlage en noteer de datum waarop je aan de beurt bent in je agenda.

Afgesproken is dat alle spelende mannelijke leden die ouder zijn dan 18 jaar (of dit in dat jaar worden) hun medewerking verlenen.

Zoals je uit de bijgevoegde lijst kunt opmaken kom je grofweg maar een keer in het jaar aan de beurt.

Mocht je verhinderd zijn, ruil dan zelf met iemand; maar meld dit wel even bij ondergetekende en bij Har Schaefer (0475-452318).

Ook mag je gerust een niet-lid van DFO '20 inschakelen om je te vervangen, mits hij de leeftijd heeft van minimaal 18 jaar.

Voor de volledigheid wijzen we erop dat tijdens de ALV van 2016 door de leden is besloten dat bij het niet meewerken of niet verschijnen zonder zelf voor vervanging te hebben gezorgd een boete van € 50,00 zal worden opgelegd.

Zorg er s.v.p. voor dat je op de dag waarop je aan de beurt bent uiterlijk om 10.45 uur aanwezig bent in het staflokaal van Jong Nederland Grathem. 

Weet dat je door jouw inzet op deze dag in een tijdsbestek van iets meer dan twee uurtjes weer bijna € 100 (per persoon) in de clubkas stort.

Bij voorbaat dank hiervoor.

Met sportieve groet,

Bert Verstappen

Voor het overzicht in pdf klik hier

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!