Oud Papier

Oud Papier

Algemeen:


DFO '20 haalt elke laatste zaterdag van de maand het oud papier op in de kern Grathem.
Mensen die woonachtig zijn in het buitengebied kunnen het oud papier, deugdelijk verpakt, op de laatste zaterdag van de maand vóór 11.00 uur op de plaats waar de kantine van DFO '20 in Grathem stond plaatsen.
In 2017 hebben we, om ARBO-technische redenen, de bewoners van Grathem per publicatie in de Klepper herhaaldelijk gevraagd om het oud papier niet meer in (vuilnis)containers, maar deugdelijk verpakt in dozen of in kratjes, aan de straat te plaatsen.
Per 2018 worden (vuilnis)containers die met oud papier zijn gevuld niet meer geledigd. 

Voor de leden:

Op verzoek van het bestuur is de personele bezetting van het oud papier ophalen per 1-1-2022 gewijzigd waarbij de zogenaamde structurele vrijwilligers (leiders, scheidsrechters, bestuursleden, etc. etc.) verwijderd zijn. Op de hierdoor vrijgekomen plaatsen zijn de reserves in volgorde van de vorige lijst doorgeschoven, waardoor voor de meeste mensen de datum niet wijzigt. Ongewijzigd blijft het geven dat iedereen per 1-1-2022 meteen 4 CIT-uren (de helft van het aantal uren dat in dit seizoen gehaald moet worden) scoort.

Ook ongewijzigd blijft het verzoek om de datum waarop je papier moet gaan ophalen meteen te noteren in je agenda.

In de bijlage tref je de indeling aan voor het ophalen van oud papier in de eerste helft van 2022.
Kijk s.v.p. in de bijlage en noteer de datum waarop je aan de beurt bent in je agenda.

Mocht je verhinderd zijn, ruil dan zelf met iemand; maar meld dit wel even bij ondergetekende en bij Har Schaefer (0475-452318).

Ook mag je gerust een niet-lid van DFO '20 inschakelen om je te vervangen, mits hij de leeftijd heeft van minimaal 18 jaar.

Zorg er s.v.p. voor dat je op de dag waarop je aan de beurt bent uiterlijk om 10.45 uur aanwezig bent in het staflokaal van Jong Nederland Grathem. 

Weet dat je door jouw inzet op deze dag in een tijdsbestek van iets meer dan twee uurtjes weer bijna € 100 (per persoon) in de clubkas stort.

Bij voorbaat dank hiervoor.

Met sportieve groet,

Bert Verstappen

Voor het overzicht in pdf klik hier

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!