Lotto - DFO'20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lotto

Lotto

DFO ’20 Lotto

Voetbalvereniging DFO ’20 start per 1 januari 2022 met de DFO ’20 lotto waar iedereen, ook niet leden, aan mee kunnen doen.

Bij de DFO ’20-lotto dienen 10 cijfers te worden weggespeeld. Op het deelnameformulier dient u deze 10 cijfers omcirkelen. Met die cijfers speelt u mee aan de DFO ’20-lotto.

In de Duitse worden ieder weekend 6 cijfers en een reservegetal getrokken. Alle getallen met uitzondering van het reservegetallen tellen mee. Als een getal uit de Duitse lottotrekking op uw formulier is omcirkeld, wordt dit getal weggespeeld. De volgorde van de getrokken cijfers doet niet ter zake.

Degene die als eerste zijn tien cijfers heeft weggespeeld is winnaar van de jackpot.

Deelnamen aan de DFO ’20-lotto kost €1,25 per week waarvan €0,75 in de jackpot gaat en €0,50 ten bate komt van DFO ’20.

In de jackpot wordt wekelijks een bedrag gestort ter hoogte van het aantal deelnemers maal €0,75. De winnaar van de jackpot zal een maximum bedrag van €450,- ontvangen i.v.m. de kansspelbelasting. Indien er meer geld in de jackpot zit, zal het overige bedrag uit de jackopt uitbetaald worden aan degene die tweede is/zijn geworden. De uitslagen en standen zullen elke week via de mail gecommuniceerd worden richting de deelnemers.

U kunt meedoen door het deelnemersformulier in te vullen en op te sturen naar lotto@dfo20.nl

Klik hier voor het deelnemersformulier. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!