Ambrastoernooi

Ambrastoernooi

Contact Ambras: ambras@dfo20.nl


Beste teamleider,

Bent u op zoek naar een leuke afsluiting van het huidige voetbalseizoen? Het Ambrastoernooi in Kelpen-Oler is de ideale gelegenheid om het seizoen sfeervol af te sluiten!

De wedstrijden worden gespeeld op groot veld volgens de bepalingen en reglementen van de K.N.V.B. Voor alle deelnemende teams zijn mooie bekers te winnen en natuurlijk valt het sportiefste team extra in de prijzen!

Deelnemers overnachten op ons sportpark in tenten. De organisatie zorgt voor aparte slaaptenten per team (max. 30 personen per tent). U dient zelf voor een luchtbed en slaapzak te zorgen.

De kosten voor dit voetbalweekend bedragen, € 55,- per persoon. Dit is inclusief 2x uitgebreid ontbijtbuffet, Chinees buffet op zaterdagavond en twee overnachtingen op onze festival camping.

Mochten één of meerdere herenteams in deelname zijn geïnteresseerd dan verzoeken wij u het  in­schrijfformulier z.s.m. in te sturen want vol = vol! 

Voor de goede orde willen wij u er op wijzen, dat elk deelnemend team uit minimaal 14 personen dient te bestaan. Er is een beperking voor het aantal toe te laten teams, in geval van “over-inschrijving” is de volgorde van inschrijving bepalend.

Verder willen we u er op attenderen zelf rekening te houden met de KNVB competitie indeling van uw team.


Wij heten u van harte welkom in Kelpen-Oler!


Stuur een mail naar ambras@dfo20.nl voor een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden!

Klik hier voor de algemene voorwaarde
Klik hier voor het inschrijfformulier 
Klik hier voor de uitnodiging 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!