Actueel

Actueel

Speelronde 5

25 oktober 20:45  Een super sport weekeinde. Verhoeven – Ben Saddik, WK Baanwielrennen, Marathon van Rotterdam, Motorcross met Jeffrey Herlings, MotoGP, Formule 1 met Max in Amerika (een titel voor een Kuifje?), Manchester United – Liverpool, Barcelona – Real Madrid, Internationale – Juventus, MMC 4 – DFO ’20 4, DFO ’20 2 – Heythuysen 2 en DFO ’20 1 – Fc Roerdalen 1 Tja als je als sportliefhebber dan niet aan je trekken komt wanneer dan wel? meer »


Speelronde 4

18 oktober 21:15  4e Competitieronde Dit keer eens niet chronologisch maar op onderwerp. En dan beginnen we met het onderwerp meer »


Speelronde 3

11 oktober 20:45  Zondagmorgen 9.45 moeten onze dames spelen in Linne. Helaas werden ook in deze wedstrijden nog niet de eerste punten binnengehaald. Ietwat geflatteerd wist Linne de wedstrijd met 7-3 te winnen. Onze dames hebben nu hun wedstrijden gespeeld tegen drie ploegen die nog niet verloren hebben en tegen alle drie de ploegen niet onverdienstelijk gespeeld. meer »


Speelronde 2

7 oktober 21:30  Zondagmorgen 9.45 speelde ons 2e veteranenteam haar eerste competitiewedstrijd tegen de gasten uit Meijel. In een gelijk opgaande sportieve wedstrijd wisten onze mannen met een 3-1 overwinning de punten in eigen huis te houden.meer »


Speelronde 1

27 september 20:45  We zijn gestart En hopelijk voor een volledig seizoen. Vrijdagavond mochten onze veterinnen aantreden in Deurne (!) voor hun eerste wedstrijden. En onze 30+ dames lieten meteen zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. meer »


Update Senioren

22 september 8:30  De voorbereiding op de competitie wordt deze week afgerond. En zijn de DFO’20 teams klaar voor de competitie? Met de disclaimer dat “Successen uit het verleden geen garanties zijn voor de toekomst” een korte terug- en vooruitblik. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!